Edel Hippos Müsli

mare-1434533_1920

 

Edel Müsli Häst är ett välbalanserat havrefritt müslifoder som innehåller 100 % ångkokt spannmål med hög smältbarhet. Edel Müsli Häst är med sin sammansättning av råvaror, vitaminer och mineraler lätt att kombinera till olika typer av hästar och träningsintensitet. Ska utfodras tillsammans med ett grovfoder med normala näringsvärden.

Edel Müsli Havre är ett energirikt müslifoder som innehåller hel havre där 100 % av spannmålen är ångkokt och lämpar sig därför att utfodras till alla typer av hästar som har ett ökat energibehov. Edel Müsli Havre innehåller noggrant balanserade råvaror som tillsammans skapar ett foder med hög smältbarhet för att ge hästarna en snabb återhämtning efter träning och tävling.

Edel Müsli Topp är ett havrefritt koncentrat som bör kompletteras med spannmål som korn eller havre men kan även utfodras i mindre mängd utan spannmål. Edel Müsli topp innehåller 100 % ångkokt spannmål vilket ger en högre smältbarhet och bättre utnyttjande av energin. Alla råvarorna som ingår i Edel Müsli Topp är noggrant utvalda för att bidra till en hög smaklighet och innehållet av linfrökaka och johannesbröd främjar även mag- och tarmhälsan hos hästarna.